Кибербезопастность и антивирус в Таллине

ARVUTIABI - ESOFT

Kuvaus tarjotuista palveluista:
Aloitamme jokaisen korjauksen diagnostiikalla. Jos asiakas suostuu korjaukseen, diagnostiikka on ilmaista.
Антивирусник

On erittäin tärkeää suojata kaikki tietokonelaitteet viruksilta: haittaohjelmat, jotka voivat poistaa käyttäjätietoja, estää pääsyn ohjelmiin ja sovelluksiin, avoin pääsy käyttäjän taloudellisiin tietoihin. Uusia viruksia esiintyy päivittäin, joten mikään tietokone ei ole täysin suojattu virtuaalisilta uhilta. Tallinnan palvelumme päälliköt ovat valmiita suorittamaan tietokoneen, kannettavan tietokoneen virustorjunnan ja virusten poistamisen tietokoneellesi.

Кибер безопасность

Viruksen poisto samana päivänä
 

Virusten vaara ei ole vain se, että uudentyyppisiä uhkia esiintyy päivittäin, vaan myös käyttäjän tulisi ottaa huomioon, että kaikki virukset eivät heti paljasta läsnäoloaan järjestelmässä. Suurin osa heistä käyttäytyy salaa ja kerää vähitellen luottamuksellista tietoa tietokoneen omistajasta ja lähettää sen kehittäjille. Siksi on niin tärkeää suorittaa säännölliset laitteiden tarkastukset ja virusten ammattimainen poisto. Tätä palvelua tarjoaa asiakkaillemme tietokonepalvelumme. Ohjattu toiminto menee kotiisi tai toimistoon ja suorittaa kaikki tarvittavat toimenpiteet virusten poistamiseksi nopeasti yhteydenottopäivänä. Jotkut käyttäjät ovat vakuuttuneita siitä, että tietokoneeseen asennettu virustorjunta pystyy havaitsemaan virukset ajoissa ja poistamaan ne nopeasti. Näin ei ole, varsinkin jos tietokoneesta tai kannettavasta tietokoneesta on asennettu Internetistä ladattu luvaton virustorjuntaohjelma. Lisäksi nykyaikaisten virusten havaitsemiseksi on käytettävä paitsi virustentorjuntaohjelmistoja myös erityisiä ohjelmistoja, jotka auttavat havaitsemaan uhat nopeasti ja suorittamaan korkealaatuisen viruksen poistamisen. Tällaiset ohjelmistot ovat huoltoinsinöörien käytössä, ja ne uskovat meille tietokoneesi puhdistamisen haittaohjelmilta. Voit olla varma, että virukset poistetaan moitteettomalla laatutasolla ja mahdollisimman nopeasti! Viruksenpoistopalvelun tilaaminen palveluumme on erittäin helppoa: soita yhteyspuhelinnumerollemme tai käytä palautelomaketta verkkosivustolla. Työskentelemme kaikilla Tallinnan alueilla, insinööri tulee osoitteeseesi heti hakemuksen vastaanottamisen jälkeen tai sinulle sopivana ajankohtana!


 

Защита данных

Virusten poisto Tallinnassa vierailulla kotiisi

Jotta voit työskennellä turvallisesti Internetissä, sinun ei tarvitse vain asentaa tehokkaita virustentorjuntaohjelmistoja tietokoneellesi ja kannettavasi tietokoneellesi, vaan myös etsiä ja poistaa viruksia säännöllisesti. Mikään tietokone ei ole 100% suojattu virtuaalisilta uhilta! Sinun tulisi kutsua ohjattu toiminto viipymättä virusten poistamiseksi, kun virustartunnasta ilmenee seuraavia merkkejä: tietokone alkaa jäätyä, hidastuu ilman näkyvää syytä, ohjelmat avautuvat, sulkeutuvat itsestään, kansiot, joissa on tiedostoja, katoavat tai kansioiden sisältöä muokataan , näyttöön ilmestyy mainospalkki, joka ei osoittautu olevan suljettuna, käyttöjärjestelmän lataus loppuu tai se voidaan käynnistää vain vikasietotilassa. Jos huomaat ainakin yhden luetelluista "oireista" tietokoneellasi, sinun ei pidä olla käyttämättömänä! Soita tietokonepalveluumme pikaisesti ja kutsu virustentorjuntatoiminto laitokseesi: tarjoamme vierailun asiakkaan osoitteeseen, kotiisi tai toimistoon. Erityisohjelmien avulla huoltoinsinöörit poistavat virukset nopeasti ja auttavat palauttamaan tietokoneesi normaalin toiminnan! Annamme takuun virusten poistolle. Ohjatun toiminnon vierailun jälkeen kaikki tietokoneesi ongelmat pysyvät menneisyydessä!

msi.png
amd.png
asus2.png
intel.png
gratis-png-apple-inc-v-samsung-electroni
png-transparent-hewlett-packard-laptop-h
52-525916_dell-logo-dell-emc-logo-ai-cli
Nvidia_logo.png
lenovo-logo.png
Acer_logo_logotype_emblem.png
  • Black Facebook Icon
  • Black Vkontakte Icon
  • Черный Instagram Иконка
  • Черные Одноклассники Иконка