Сборка компьютера в Таллине

ARVUTIABI - ESOFT

Tietokoneiden ammattimainen kokoonpano
ARVUTIABI - ESOFT: n pääsääntö: kukin tietokone on koottu, konfiguroitu ja testattu yhden henkilön toimesta. Yksi tietokone - yksi henkilö!
Сборка компьютера в Таллине на заказ

Yksi tietokone - yksi henkilö
 

Jokainen asiantuntija on henkilökohtaisesti vastuussa luomastaan ​​tietokoneesta. Tietokoneen kokoaminen - toisaalta kaksi yksinkertaista ja lyhyttä sanaa, ja toisaalta huolellinen ja vastuullinen vaihe, uuden tietokoneen syntymisprosessin loppuun saattaminen.

Апгрейд компьютера в Таллине

Kokemus tuhansista luotuista tietokoneista
 

Yrityksessämme työskentelee korkeasti koulutettuja asiantuntijoita, joilla on korkea tekninen koulutus. Jokaisella heistä on takana tuhansia koottuja tietokoneita! Ja todella vakavat ja monimutkaiset tietokoneet, joissa käytetään kalliita huippuluokan komponentteja.

 

Система охлаждения компьютера

Täydellinen rakennus asiantuntijoilta
 

Jotta tietokone voi palvella sinua monien vuosien ajan eikä samalla aiheuttaa tarpeettomia ongelmia, on välttämätöntä, että kokoonpanon suorittavat ammattilaiset, joilla on laaja kokemus. Yritys säästää rahaa kokoonpano- ja asennusvaiheessa ulkoistamalla työ vähemmän ammattitaitoisille työntekijöille ja käyttämällä halpoja osia vahvistaa selvästi sanonnan "halpa skate maksaa kahdesti".

 

Компьютер мечты в Таллине

Oikein järjestetty jäähdytys

Oikea ilmavirta tietokoneessa pitää kaikki komponentit käyttölämpötiloissa ja suojaa yleisiltä vikoilta. Jäähdytysjärjestelmämme käyttävät hienoa viivaa tehokkaan jäähdytyksen ja minimaalisen melutason välillä.

Кабель менеджмент пк

Optimoitu langan reititys
 

Asennettaessa tietokonetta asiantuntijamme käyttää laadukkaita ja harkittuja johdotuksia saadakseen maksimaalisen ilmavirran koko kotelossa. Ei roikkuvia johtoja - vain ammattikäyttöön!

msi.png
amd.png
asus2.png
intel.png
gratis-png-apple-inc-v-samsung-electroni
png-transparent-hewlett-packard-laptop-h
52-525916_dell-logo-dell-emc-logo-ai-cli
Nvidia_logo.png
lenovo-logo.png
Acer_logo_logotype_emblem.png
  • Black Facebook Icon
  • Black Vkontakte Icon
  • Черный Instagram Иконка
  • Черные Одноклассники Иконка