Восстановление данных и клонирование диска в Таллине

ARVUTIABI - ESOFT

Kuvaus tarjotuista palveluista:
Aloitamme jokaisen korjauksen diagnostiikalla. Jos asiakas suostuu korjaukseen, diagnostiikka on ilmaista.
Сохранение данных перед переустановкой ос

Jos päätät asentaa Windows-käyttöjärjestelmän uudelleen, sinun on tehtävä varmuuskopio kaikista sinulle tärkeistä tiedoista, yleensä «C»-asemassa. Helpoin tapa on kopioida ne levyn toiseen osioon (esimerkiksi «D»" -asemaan), jos sinulla on sellainen. Voit myös kopioida tietoja ulkoiseen asemaan, USB-muistitikulle tai tallentaa ne Internetin pilvitallennustilaan.

Kun teemme tilauksen käyttöjärjestelmän uudelleenasennuksesta kanssamme, tallennamme ulkoiselle asemalle ja palaamme sitten uuteen järjestelmään jopa 50 gigatavua täysin ilmaiseksi ja yli 50 gigatavua neuvoteltuna hintaan, mutta enintään 20 euroa per / vuosi 1 teratavu. Asiantuntijamme voivat tallentaa tietoja toimimattomasta käyttöjärjestelmästä.

Восстановление удаленных данных в Таллине

Palauta poistetut, alustetut tai kadonneet tiedot tietokoneille, kannettaville tietokoneille ja siirrettäville asemille.
 

Tietojen palautusprosessi on seuraava:
 

Tietojen menetykseen liittyy yleensä tietovälineiden mekaaninen vahingoittuminen, tiedostojen looginen (ei mekaniikkaan liittyvä) vahinko tai molemmat. Koska levyvian tilanne vaihtelee tapauskohtaisesti, tietojen palautusyritykset eivät voi tarjota kiinteitä hintoja. Tarjoamme kuitenkin ilmaisen tutkimuksen kuljetusliikkeestä, jossa määritetään työn kustannukset.
 

Insinööreidemme on suoritettava useita laboratoriokokeita voidakseen kehittää sopivan suunnitelman kullekin HDD-tietojen palautustapaukselle ja antaa sinulle tarjouksensa ja niiden perusteella arvioidut läpimenoajat. ARVUTIABI - ESOFT tarjoaa kattavan suojatun median diagnostiikan, ja asiakkaillamme on oikeus kieltäytyä myöhemmästä mediatietojen palautuksesta saatuaan kyselyraportin.
 

Työn kustannuksiin ja ajoitukseen vaikuttavat tekijät:
 

  • tietovälineen mekaanisten vaurioiden aste;

  • käyttöjärjestelmä, jossa levy toimii, sekä sen tiedostojärjestelmä;

  • mediatyyppi;

  • tietojen vioittumisen tai korvaamisen aste. 

 

Клонирование диска в Таллине

Levyn kloonaus asentamatta käyttöjärjestelmää uudelleen ja menettämättä tietoja.

Kiintolevyn kloonaus on matalan tason sektorikohtainen tiedonsiirto tietovälineestä toiseen. Tässä tapauksessa kloonilevy on tarkka kopio alkuperäisestä levystä.

Enintään 100 gigatavun dataa sisältävän käyttöjärjestelmän kloonauksen hinta on 30 euroa. Alkaen 100 gigatavua ja enemmän sopimuksen mukaan, mutta enintään 50 euroa / 1 teratavu.

msi.png
amd.png
asus2.png
intel.png
gratis-png-apple-inc-v-samsung-electroni
png-transparent-hewlett-packard-laptop-h
52-525916_dell-logo-dell-emc-logo-ai-cli
Nvidia_logo.png
lenovo-logo.png
Acer_logo_logotype_emblem.png
  • Black Facebook Icon
  • Black Vkontakte Icon
  • Черный Instagram Иконка
  • Черные Одноклассники Иконка